DermaPlaning

Dermaplanning: de nummer één behandeling en absolute favoriet van celebrities en modellen.

Tijdens de dermaplanning worden alle dode huidcellen verwijderd waardoor jij een stralende glow krijgt én skincare beter indringt in de huid. Het zorgt met andere woorden voor meer én beter effect.

Hoe werkt DermaPlanning?

Elke dag wordt de bovenste laag van je huid dikker en ontstaan er meer onzuiverheden.  Hierdoor kan je huid er grauw en vaal beginnen uitzien. Met Dermaplaning wordt deze bovenste laag van je huid verwijdert en krijg je opnieuw een mooie glow. Door deze 'oude' huidcellen te verwijderen, neem de huid de huidverbeterende stoffen van de behandeling bovendien veel beter op, tot wel 60%!

Hoe vaak is DermaPlanning nodig?

Daar zijn drie opties voor. Aan jouw de keuze! Laat deze behandeling eens per 4 tot 6 weken uitvoeren. Dan ben je verzekerd van een stralende huid. Je kan deze behandeling ook eenmalig laten doen om een flash effect te bekomen. Ook in ‘kuurvorm’ is het mogelijk: dan raden we je aan om Dermaplanning minstens om de 28 dagen uit te voeren.Dit is bovendien ook de tijd die je huid nodig heeft om volledig te vernieuwen.

Combineren…

Dermaplaning is al een hele goede behandeling op zich. Maar wil je toch graag nog meer effect van de behandeling?  Dan kan je deze gaan combineren met een HydraFacial, SuperBoost, Fruitzuurpeeling, Led, …

We adviseren je ook graag aan de hand van een FaceScan de huidverzorgingsproducten die nodig zijn om de behandeling en het resultaat nog langer te behouden. 

Queen Seven bekijkt samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid.

Wil je graag een goed advies maak dan snel een afspraak!