EmFitness

Wij bieden je verschillende behandelingen aan op huidversteviging, afslanking. 

Omdat ik mij heel goed kan inbeelden dan je geen idee meer hebt waar te starten raad ik je aan om een Bodyscan in te plannen zodat we samen kunnen bespreken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.  

EM fitness: sporten zonder te sporten

We dromen allemaal van een gezond en mooi lichaam, maar op hetzelfde moment hebben we steeds minder tijd om daaraan te werken. Als antwoord hierop werd in de Verenigde Staten een hyperefficiënte behandeling ontwikkeld op basis van elektromagnetische pulsen: EM fitness.

Wat is EM fitness? 

De volledige benaming is High Intensity Focused Electromagnetic Fitness, afgekort tot HIFEM. Het is een apparaat dat door middel van elektromagnetische pulsen 100% van de spier stimuleert. (Ter vergelijking: bij een push-up of sit-up in de fitness gebruik je maar 40% van de spier.) Bovendien wordt tot wel 19% van het omliggende vet verbrand. Je leest het goed: het effect van sporten, zonder te sporten. 

Hoe werkt de behandeling? 

Je gaat rustig liggen op de behandeltafel. Dan bevestigen we de applicator op de zone die je wil behandelen, bijvoorbeeld je buik of je billen. Het apparaat geeft dertig minuten lang pulsen af op je lichaam. Dat doet geen pijn, maar zorgt er wel voor dat je spieren zich spontaan gaan samentrekken. De behandeling heeft hetzelfde effect als ongeveer 20.000 spiersamentrekkingen. Dus in het geval van je buik komt dit overeen met 20.000 sit-ups!

Hoeveel sessies zijn er nodig? 

Om het best mogelijke resultaat te bereiken en dat resultaat ook te kunnen vasthouden, raden we je aan om de eerste vier behandelingen binnen dezelfde maand te ondergaan.  Daarna kom je om de zes maanden terug voor een follow-up sessie. Als je daarnaast ook nog sport, zijn de resultaten nog beter.

Vanaf wanneer is het resultaat zichtbaar? 

Het opbouwen van spieren duurt meestal vier tot zes weken. Na acht tot tien weken is het vetverlies zichtbaar. Je lichaam zal bovendien positief reageren op de behandeling, omdat hierdoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd en er meer zuurstof in de cellen en het spierweefsel terecht komt. Het zou dus best kunnen dat je opeens meer energie hebt. Ook sporten zal eenvoudiger worden omdat je spieren sterker zijn geworden. Meer weten? Contacteer ons gerust voor een afspraak.