Huidanalyse

Je huid is droog, geïrriteerd of gewoon dringend eens toe aan een goede verzorging!

Als je een behandeling wilt om je huid te verbeteren, dan kan je eigenlijk best altijd eerst een huidanalyse laten uitvoeren. Want alleen zo kom je te weten wat jouw huid precies nodig heeft! En omdat onze huid zich aanpast aan weer en wind, is het zelfs het beste om elke seizoen een huidanalyse uit te voeren.

Dan vraag je je natuurlijk af: Waar en hoe moet ik daaraan beginnen?

Je hoeft gelukkig niet ver meer te zoeken, want bij Queen Seven kan je terecht voor een doeltreffende FaceScan van hoge kwaliteit. Met de Observ 520x, een hoogtechnologisch apparaat, analyseren we jouw huid, en alle sterktes en zwaktes ervan.

Op basis van deze resultaten stellen wij dan een behandelingsplan op, speciaal gemaakt op maat van jou en jouw huid.

Hoe werkt zo’n FaceScan nu precies?

Voor we de scan uitvoeren, stellen we je eerst enkele vragen. Zo krijgen we een algemeen beeld van de problemen die je zelf ervaart. Daarna maken we met de Observ 520x enkele foto’s. Door de verschillende belichtingen van het apparaat, worden alle verschillende ‘huidproblemen’ in een klap zichtbaar.

Wat vertelt de FaceScan ons?

De Observ 520 x brengt eventuele huidproblemen haarscherp in beeld. Zo kunnen we ze in een vroeg stadium al opsporen én behandelen: pigmentatiestoornissen, huidschade door zonlicht, dehydratatie, verstopte poriën, roodheid en allerlei andere soorten irritatie.

 

We zien ook meteen of je een droge of een vette huid hebt, met een hoge of lage talgklierproductie. Zo kunnen we preventief optreden, want heel wat problemen manifesteren zich eerst in de diepere huidlagen en worden pas later voor het blote oog zichtbaar.

Professioneel advies voor jouw huid Bij Queen Seven kiezen we altijd voor de meest doeltreffende behandelingen en producten. Dankzij de objectieve en hoogwaardige meting van ons huidanalysetoestel, in combinatie met onze ervaring weten we perfect welke verzorging jouw huid nodig heeft. Zo ga jij naar huis met een superpersoonlijk huidadvies en kan je gericht werken aan een stralende huid.

 

 

De 3 voordelen van een huidanalyse

Preventieve behandeling van huidproblemen Omdat huidproblemen vroeg worden opgemerkt, kunnen we preventief werken aan het behoud van een gezonde huid. Huidverzorging op maat Dankzij de scan kennen we de exacte samenstelling van jouw huid en kunnen we de behandeling er perfect op afstemmen. Meetbare vorderingen De uitslag van de huidscan is een mooi referentiepunt om de resultaten van je behandelingen mee te vergelijken en je vorderingen op te volgen.