SuperBoost

Superboost, of de personal trainer voor jouw gelaat!

Door de jaren heen hebben de spieren in je gezicht het misschien een beetje laten afweten… Maar geen nood! Want de SuperBoost behandeling stimuleert ze opnieuw en helpt je om jouw gelaat in topvorm te houden. We beseffen het vaak niet goed maar in ons gelaat zitten eigenlijk heel veel spieren die meehelpen om onze uitstraling vorm te geven. Het is dan ook alleen maar een upgrade en aangeraden om ze af en toe eens wakker te schudden. Naast de spierstimulatie, gaan we in de Superboost behandeling ook aan de slag met de meso. Het kan op een snelle, pijnloze manier activerende ingrediënten diep in de huid brengen.

Waarom Superboost?

*Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog-en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acne, huidspanning en veel meer
*Een zeer resultaat gericht met een prachtig natuurlijk effect
*Dé personal trainer voor je gelaat
*Een naaldloze injectie met een cocktail van vitaminen en mineralen, een intense reiniging, en een elektrostimulatie die de werkstoffen activeert.

De behandeling: stap voor stap

Eerst worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream. Tegelijkertijd wordt het diepere overtollige vuil uit de poriën gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met het serum vol met mineralen en vitaminen Vervolgens gaan we aan de slag met de elektrostimulatie op de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spieren krijgen nieuwe impulsen waardoor ze automatisch strakker worden: de ogen trekken open, wenkbrauwen worden gelift en de spieren getraind. Daardoor komt er meer volume in het gelaat komt.

Kortom, het verschil is opmerkelijk en de huid herwint zijn evenwicht.

Je hebt er graag een tekeningetje bij? Dan moet je maar eens kijken naar een arm dat in het gips zit. Ze gaat – door de spieren die minder actief zijn – een stuk dunner zijn dan de arm zonder gips. OF … Vergelijk eens iemand die wekelijks naar de sportschool gaat met iemand die dat niet doet. Niet alleen heeft die eerste meer en vollere spieren, maar de huid staat ook strakker.

Is Superboost wel iets voor mij?

Je wilt je huid op een zachte manier behandelen, zonder prikken of stoten, maar toch resultaat behalen?

Je hebt acne en neemt daarvoor liever geen medicatie of je wil je vette huid normaliseren?
Je wil graag verslapte huid (lift effect) of verkrampte (frons, kraaienpootjes) spieren in harmonie brengen?
Je wil graag een verslapte hals -en kaaklijn verstevigen?
Je wil graag een instant glow: instant hydratatie van de huid?
Je hebt last van donkere kringen of (fijne) rimpels rond de ogen?

 

Is jouw antwoord op een van deze vragen volmondig ‘ja’, dan is Superboost zeker iets voor jou! Want Superboost boost jouw huid naar een ander niveau.

Het resultaat zal verbluffend zijn!

  • Een frisse huid
  • Strakke wenkbrauwen
  • Open ogen
  • Een montere blik

Na 1 behandeling heb je al resultaat én je voelt je gewoon ook goed!

Maar om een resultaat te verkrijgen om helemaal U tegen te zeggen, raden we een kuur aan van vier behandelingen: om de twee weken eentje.

Op het einde van de rit zijn je spieren helemaal in form en je gelaat weer als hernieuw!

 

TIP: Heb je binnenkort een speciale gelegenheid (feest, date, weekendje weg, trouw, fotoshoot,…)? Kom dan 1 of 2 dagen ervoor eens langs voor een speedy Superboost waardoor alle hoofden op het feest zich zullen omdraaien naar jou!

 

 

 

Alle voordelen van Superboost Pijnloos en niet invasief Ideaal voor donkere kringen Geeft je een strakke huid Doeltreffend tegen acné Instant glow Vermindert fijne lijntjes & rimpels Verbetert de werking van spieren Geeft je een open blik & strak voorhoofd Botox-like effect